Rreth Nesh

Misioni Yne

Për t’u bërë një nga shpërndarësit më të mëdhenj të pajisjeve të larjes me presion të lartë, motorëve elektrikë, pompave me presion të lartë dhe zorrëve me presion të lartë në Mbretërinë e Bashkuar. Në të ardhmen do të kërkojmë të zgjerohemi në Vendet e Balkanit dhe Gjithe Evropen, 

 

 

 

Vlerat Tona

Përvoja jonë në pajisjet e larjes me presion të lartë zgjerohet mbi 9 vjet. Gjatë kësaj kohe ne jemi zgjeruar për t’u bërë një nga markat kryesore të presionit të lartë në Mbretërinë e Bashkuar dhe Evropë duke punuar në partneritet me disa nga prodhuesit kryesorë italianë të larëseve me presion të lartë dhe motorëve elektrikë.

 

Na Kontaktoni

Gabim: S’u gjet formular kontaktesh.

Savi Products Shpk Address

Rruga Petrit Llaftiu 678, Durrës, Albania