KONTAKTI DHE LOKACIONI 

PER ME SHUME INFORMACJON NA KONTACTONI ME POSHTE

Albania

Durrës

Rruga Petrit Llaftiu 678, Durrës, Albania

Albania

Durres

Lokacioni Yne

Gabim: S’u gjet formular kontaktesh.

Shoqeria 

Savi Products Shpk Group
NIPT : M12206503P
 Adresa Postale
Rruga Petrit Llaftiu 678
Durrës
Albania