Untitled-1

SHËRBIMI NË DYQAN

Ne kemi një përzgjedhje të madhe të pjesëve për shumicën e markave dhe modeleve të larëse me presion dhe pajisje të tjera pastrimi. Sherbimet normalish kryhen brenda dites, me disa raste kur pjesa nuk eshte ne stock ose ne jemi duke pritur atehere klienti do te informohet. Këshillat, shërbimet dhe servicet ofrohen per lavazhet, fabricat, thertoret, bujqësinë dhe sektorë të tjerë industrialë. Prioritet per serviset kane klientet qe kane blere pompat dhe produkted nga ne.

Kontakto Ne Numrin: +355 69 430 3704
Untitled-2

MIRËMBAJTJA E KONTRAKTUAR

Savi Product Shpk është në gjendje të krijojë një kontratë të përshtatshme që ju jep klientit qetësinë mendore se pajisja juaj mbahet në gjendje të mirë pune. Ne mund të ofrojmë kontrata shërbimi ku do të vizitojmë 2-4 herë në vit. Kjo varet nga përdorimin e makinerive për sa i përket numrit të vizitave. Këto mund të përfshijnë thirrje falas dhe zbritje në pjesë dhe aksesorë. Kjo është gjithashtu më e mirë nga pikëpamja e sigurisë, duke ditur që makineria është e sigurt për t’u përdorur në çdo kohë.

Ju Duhet Ndihme Email - [email protected]

INFORMACION DHE PRODUKTE TE REJA

Nga Savi Product Shpk mund të jeni i sigurt se nëse keni nevojë për një pjesë per pompat me presion, riparim ose shitje, ne kemi përvojën dhe expertizen e duhur për të kryer punën me një kohë te shkurter. Ne përpiqemi t’ju japim informacion dhe ndihme për të gjitha nevojat tuaja për pompat, motorrat dhe pjete te tjera. Nëse keni ndonjë problem ne pompen ose pjesen, ose thjesht dikush do të flasë për investimin në pajisje të reja, ju lutemi na telefononi në numrin e telefonin me poshte. Ne jemi gati për t’ju ndihmuar të gjeni zgjidhjen e duhur dhe me kosto efektive

Kontakto Ne Numrin: +355 69 430 3704